Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-09@14:12:35 GMT

آموزش باید از نهاد خدماتی به زیرساختی تبدیل شود

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۲۱۸۹۹

آموزش باید از نهاد خدماتی به زیرساختی تبدیل شود

منتخب مردم حوزه انتخابیه ورزقان و خاروانای گفت: متاسفانه دیدگاهی که به آموزش و پرورش هست یک دیدگاه خدماتی است. اولین کاری که باید کرد تغییر نگرش سیاست گذاران به آموزش است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، به همت بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان آذربایجان شرقی نشستی با حضور و الله‌وردی دهقانی، منتخب مردم حوزه انتخابیه ورزقان و خاروانای در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در مورد بررسی مسائل آموزش و پرورش برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


الله‌وردی دهقانی در این نشست گفت: متاسفانه دیدگاهی که به آموزش و پرورش هست یک دیدگاه خدماتی است. اولین کاری که باید کرد تغییر نگرش سیاست گذاران به آموزش است. آموزش را باید از نهاد خدماتی به نهاد زیرساختی تبدیل کنیم.

منتخب مردم حوزه انتخابیه ورزقان و خاروانای تصریح کرد: ما می‌خواهیم یک تحول بزرگ ایجاد کنیم؛ معلمان متولیان این کار مهم هستند؛ پس ابتدا باید بتوان اهداف شخصی آن‌ها را مرتفع کرد.

وی ادامه داد: موضوع دیگر میزان توانمندی معلمان است؛ معلمان باید بر اساس یک رقابت درست سنجیده و وارد این عرصه شوند؛ باید بهترین نیرو‌ها در زمینه‌های مختلف ورود پیدا کنند تا بتوانیم این تحول بزرگ را رغم بزنیم. اما متاسفانه در چندین سال اخیر شیوه جذب بدین صورت نبوده و این آسیب زا است البته دانشگاه فرهنگیان تا حدودی مستثناست.

الله‌وردی دهقانی در ادامه افزود: این تحول نیازمند ابزار است. آموزش و پرورش برای تحول باید برنامه داشته باشد و این برنامه نمی‌تواند از طریق مجلس نوشته شود، چون واقعا بار مالی سنگینی دارد. هر طرحی باید منابع و میزان هزینه آن مشخص باشد. از این نظر مجلس با محدودیتی‌هایی رو به رو است. دولت باید برای آموزش برنامه داشته باشد، مردم به خصوص جامعه فرهنگی باید در هنگام انتخاب ریاست جمهوری این را بخواهند.

منتخب مردم حوزه انتخابیه ورزقان و خاروانای در ادامه با اشاره به حل مشکلاتی در زمینه آموزش اشاره کرد و گفت: بخشی از این مشکلات فیزیکی و زیرساختی است، مثلا تعداد دانش آموزان در کلاس و... بخشی از آن که مقام معظم رهبری نیز به آن اشاره کرده اند ماهوی است؛ اکثر دانش آموزان را به سمت رشته‌های تجربی سوق می‌دهیم در صورتی که ما نیاز زیادی به ایده پردازان، دانش آموزان توانمند در حوزه‌ی غلوم انسانی و... داریم.

در ادامه این نشست حمید رضا قائم پناه، دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان، با اشاره به با نقش مجلس در آموزش و پرورش بیان کرد: جنس مطالبات ما با جنس مطالبات غالبی که شما از فرهنگیان می‌بینید متفاوت است، ما دنبال تحول هستیم و مجلس می‌تواند این ریل گذاری را سهل‌تر کند، زیرا تصمیماتی که می‌گیرند می‌تواند این مسیر تحول را برای ما هموارتر کند. نقشه و چراغ راه برای تحول، سند تحول بنیادین است.

قائم پناه در مورد مطالبات دانشجویان از مجلس خاطرنشان کرد: مطالبات ما این است که چرا مجلس از دولت و مسئولین نمی‌پرسد که چرا این سند اجرا نمی‌شود؟ چرا آنقدر که برای سند تحول سلامت تلاش شده است برای اجرا شدن این سند تلاش نشده؟

دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان یادآورشد: در طرح خرید خدمات نیز هر سال ۱۰ درصد آموزش را خصوصی می‌شود و این یعنی در عرض ۱۰ سال آینده همه‌ آموزش خصوصی می‌شود؛ که این مثال اجرایی شدن ۲۰۳۰ است. اما هیچ یک از نمایندگان حتی در این رابطه مصاحبه هم نکردند.

وی افزود: آنچه که از دل مطالبات فرهنگیان مخابره می‌شود مسئله‌ معیشت است! این مشکل موجود است، اما چرا هر افزایش حقوقی برای معلمان این قدر رسانه‌ای می‌شود؟ در هر برنامه‌ی تلویزیونی ما شاهد میزان افزایش حقوق و رتبه بندی معلمان هستیم؛ کما اینکه رتبه بندی حتی اجرا نشد. ما می‌خواهیم شما به عنوان نماینده‌ مجلس از صدا و سیما بخواهید در این رابطه توضیح دهد.

قائم پناه در خاتمه نیز به تحریف‌هایی که در ارتباط با سند تحول بنیادین صورت گرفته اشاره کرد و خواستار آن شد که دهقانی به عنوان نماینده مجلس به مشکلات و مطالبات به حق دانشجویان در این زمینه بپردازد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بسیج دانشجویی مجلس شورای اسلامی آموزش و پرورش دانشگاه فرهنگیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۲۱۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت احیای هنر نمدمالی در بام ایران برای تبدیل آن به کالای صادرات محور

علیرضا جیلان اظهار داشت: نمد کاربرد‌های زیادی در زندگی روزمره دارد که یکی از مهم‌ترین این کاربرد‌ها به‌عنوان زیرانداز است.

وی افزود: همچنین از نمد در صنایع دیگر مانند پزشکی، هوا و فضا، خودرو، پوشاک و مصنوعات صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی استفاده می‌شود.

جیلان تولیدات نمدی را به‌عنوان محصول صادرات‌محور اعلام و اضافه کرد: قرارگیری این محصول در زنجیره ارزش، زمینه‌های ارتقای شهرکرد، شهر ملی نمد به شهر جهانی نمد را فراهم می‌کند.

وی با اشاره به صادرات نمد چهارمحال و بختیاری به کشور‌های خارجی، یادآور شد: با احیای هنر نمدمالی می‌توان آن را به یک کالای صادرات‌محور تبدیل کرد.

بیشتر بخوانید

ضرورت جهانی شدن شهرکرد به عنوان شهر ملی نمد در دستورکار دولتمردان

جیلان بیان داشت: برای احیای صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی به آموزش تخصصی نیاز است.

وی گفت: استادان نمدمالی هم‌اکنون هنر خود را به‌صورت سینه‌به‌سینه به شاگردان آموزش می‌دهند، اما باید این هنر به‌صورت دانشگاهی آموزش داده شود.

جیلان تأکید کرد: همچنین می‌توان هنر نمدمالی را از طریق مراکز فنی‌وحرفه‌ای به علاقه‌مندان آموزش داد.

وی ادامه داد: یکی از ضرورت‌ها برای ارتقای شهرکرد به شهر جهانی نمد استفاده از نمادسازی‌ها بوده که در این زمینه با شهرداری توافق‌هایی برای نمادسازی در کوی نمدمالان شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • وزیر آموزش و پرورش: ارسال لایحه تقویت مدارس دولتی به مجلس / این دولت روزی 8 مدرسه ساخته است
  • پیگیری لایحه تقویت مدارس دولتی/ احداث روزانه ۸ مدرسه در کشور
  • سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بازنگری شود
  • آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌ کردن سند تحول بنیادین از مدرسه است
  • اجرای «سند تحول بنیادین» اولویت آموزش و پرورش باشد
  • تقدیر از معلم باید به فرهنگ همگانی تبدیل شود
  • تبدیل وضعیت شغلی فرهنگیان با جدیت دنبال می‌شود
  • ضرورت حفظ حرمت مراکز آموزشی، دانش‌آموزان و فرهنگیان
  • ضرورت احیای هنر نمدمالی در بام ایران برای تبدیل آن به کالای صادرات محور
  • «برمودا» به اعتبار سیما و شبکه نسیم تبدیل شد/ ظرفیت ادامه فصل بعد