Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در این آیین گفت: تربیت معلمانی با اعتماد به نفس و باورمند و دارا بودن صلاحیت‌های اخلاقی مناسب از ماموریت‌های بزرگ و مهم دانشگاه فرهنگیان است.

حجت الاسلام مصطفی رستمی افزود: در دانشگاه فرهنگیان علاوه بر ارائه واحد‌های عمومی و تخصصی، به دلیل اینکه رسالت دانشگاه، تربیت معلم است، از ۳۵ واحد درسی مربوط به معارف و تربیت اسلامی ۱۹ واحد آن در حوزه تعلیم و تربیت اسلامی می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اهمیت موضوع محتوای کتب مربوط به دانشگاه فرهنگیان تصریح کرد: ارائه بحث تعلیم و تربیت اسلامی که دیدگاه‌های اسلام را بیان کند در این دانشگاه از اهمیت بسیاری برخوردار است که نهاد‌های حوزوی در این زمینه می‌توانند کمک بسیاری داشته باشند.

رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها افزود: برخی از کتبی که امروز رونمایی شد، در زمینه تالیف کتاب درسی در حوزه تعلیم و تربیت دینی کودک و نوجوان پیشگام هستند.

رستمی رسالت این دانشگاه را تربیت معلم دانست و افزود: معلم فردی است که دانشی فراگرفته و به دانش آموز منتقل می‌کند بنابرین باید دارای مهارت انتقال دانش باشد و در کنار آن باید خصیصه‌های معلمی که به عنوان یک فعالیت مهم بناست که تربیت نسل را بر عهده بگیرد را مد نظر قرار دهد.

رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها بیان کرد: معلم الگوی تربیتی کودک و نوجوان است و آینده نسل و تربیت آن را رقم می‌زند.

رییس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه نیز در این آیین بیان کرد: اگر انسان به انسانیت خود بازگردد و همانی شود که خداوند در نهادش قرار داده است، می‌تواند بر سراسر جهان آگاهی پیدا کند.

حجت الاسلام علی محمد حکیمیان گفت: خداوند پیامبران خود را فرستاد تا معلمانی به جانشینی خودش برای ما باشند و بعد نوبت به معلمان رسید که انسان را آموزش می‌دهند.

رییس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ادامه داد: پدر و مادر نخستین معلمان ما در خانه هستند و زمانیکه ما را به جایی رساندند که بتوانیم آموزش‌های تخصصی را بیاموزیم، در خدمت معلمان آموزش و پرورش و اساتید دانشگاه و دانش آموختگان حوزوی و ... قرار خواهیم گرفت.

او بیان کرد: محققان در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه علاوه بر اینکه دارای تحصیلات آکادمیک هستند، تحصیل کرده حوزوی نیز می‌باشند.

حکیمیان با اشاره به ارتباط پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با دانشگاه فرهنگیان از سال ۹۰ افزود: در مرحله نخست در راستای ایجاد سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و سازمان دهی پژوهش و تالیف برنامه درسی و از سال ۹۴ جهت عملیاتی کردن ماده ۲۳ اساسنامه دانشگاه فرهنگیان همکاری لازم انجام گرفته که امروز نیز پنج کتب درسی این دانشگاه رونمایی شد.

او بیان کرد:۵۶۰ اثر آفریده شده در این پژوهشگاه حاصل فکر جامعه دانشگاهی، فرهنگی و حوزه علمیه است که خدمتی مناسب به دانشگاه فرهنگیان نیز ارائه می‌کند.

رییس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه گفت: این پژوهشگاه دارای چهار پژوهشکده می‌باشد که شامل پژوهشکده علوم اسلامی، علوم رفتاری، پژوهشکده علوم اجتماعی و پژوهشکده همکاری‌های حوزه و دانشگاه است که شامل ۱۶ گروه می‌شود.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه فرهنگیان نیز در بخشی از این جلسه، گفت: دانشگاه فرهنگیان تا سال ۹۶ تعداد ۱۲ کرسی ترویجی برگزار کرده بود که از سال ۹۶ تاکنون به ۹۴ کرسی ترویجی رسیده است.

علی باقر طاهری نیا با بیان اینکه دانشگاه فرهنگیان از معدود دانشگاه‌هایی است که از بدو تاسیس ماموریت مشخص داشته است، افزود: این دانشگاه سیاست‌های مورد نظر خود را به صورت مستمر بر روی همان ماموریت‌های مشخص ارائه می‌دهد.

او بیان کرد: ماموریت دانشگاه فرهنگیان بر اساس اساسنامه شامل تامین، تربیت و توانمندسازی نیروی انسانی مورد نیاز آموزش و پرورش می‌باشد.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه فرهنگیان گفت: جهت گیری و نقطه مطلوب این دانشگاه بر اساس برنامه راهبردی، کسب مرجعیت علمی در حوزه تعلیم و تربیت است.

در آیین پنج کتاب جدید دانشگاه فرهنگیان با عنوان تبیین فلسفه تربیت رسمی و عمومی، مراحل تحول دینداری و مراحل آن، پیامبر (ص) و اهل بیت (ع)، اخلاق حرفه‌ای در تربیت و فلسفه تربیت اسلامی رونمایی شد.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه فرهنگیان کتاب درسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه دانشگاه فرهنگیان تعلیم و تربیت تربیت اسلامی رونمایی شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۵۴۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتابخانه شخصی مرحوم کریم مجتهدی در اتاق کارش دایر شد

به گزارش خبرنگار مهر، چندی پیش همزمان با روز معلم، مراسم یادبودی برای مرحوم کریم مجتهدی در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار شد که در حاشیه این مراسم کتابخانه شخصی این فیلسوف و پژوهشگر در اتاق کارش واقع در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی دایر شد.

مسؤولیت اداره این کتابخانه شخصی به عهده معصومه دلدار، کارشناس اداری پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی است؛ کسی که در چندین سال اخیر مسئول رسیدگی به امور مرحوم مجتهدی در دفترش هم بود.

دلدار درباره دایر شدن این کتابخانه شخصی گفت: به مرحوم مجتهدی وقتی در قید حیات بود پیشنهاد دادیم تا کتاب‌های ارزنده خود را در قالب یک کتابخانه شخصی به پژوهشگاه اهدا کند که ایشان گفت فکر خوبی است اما تا وقتی زنده هستم این کار را نکنید. بعد از درگذشت ایشان با رضایت خانواده‌شان کتاب‌های کتابخانه شخصی این فیلسوف و غرب‌شناس که بیش از هزار جلد است به اتاق کار وی در پژوهشگاه منتقل شد تا دانشجویان بتوانند از این آثار بهره ببرند.

وی افزود: این کتابخانه در راهروی طبقه اول پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، اتاق ۱۲۱ که در سال‌های اخیر اتاق کار ایشان بود دایر شده است و چون هنوز کتاب‌ها کدگذاری شده فعلاً به صورت امانت به کسی داده نمی‌شود اما علاقمندان به مطالعه آثار این کتابخانه شخصی می‌توانند به این محل بیایند و کتاب‌ها را در همان‌جا مطالعه کنند.

دلدار ادامه داد: همچنین در بخش دیگری از این راهرو، کتابخانه کوچکی شامل ۳۴ جلد از آثار منتشر شده توسط مرحوم مجتهدی قرار داده شده تا علاقمندان به فلسفه و دانشجویان این مرکز با آثار این فیلسوف آشنا شوند. ضمن اینکه سردیس ایشان که به سفارش پژوهشگاه تهیه شده نیز جلوی در اتاق ایشان نصب شده تا یادشان همیشه زنده بماند.

کریم مجتهدی استاد تمام بازنشسته گروه فلسفه دانشگاه تهران و چهره ماندگار فلسفه کشورمان ۲۵ دی ماه سال ۱۴۰۲ در سن ۹۳ سالگی چشم از جهان فروبست.

کد خبر 6099722 سارا فرجی

دیگر خبرها

  • مفاهیم درسی باید به سمت عقلانیت محوری سوق پیدا کند
  • ۳ عنوان کتاب حوزه صنعت نفت رونمایی می‌شود
  • کتابخانه شخصی مرحوم کریم مجتهدی در اتاق کارش دایر شد
  • ۲۱ عنوان کتاب در حوزه هنری انقلاب اسلامی خراسان رونمایی می‌شود
  • رونمایی از «شب آبستن» در نمایشگاه کتاب تهران
  • دانشگاه ادیان و مذاهب با ۳۲۳عنوان به نمایشگاه کتاب می‌آید
  • رونمایی از ۸ کتاب کودک نوشته دانش‌آموزان سما
  • رونمایی از ۸ کتاب کودک نوشته دانش‌آموزان دبستان دخترانه سمای عالیشهر
  • کتاب «رضای انقلاب» در حوزه هنری رونمایی می‌شود
  • خبر مهم دانشگاه فرهنگیان؛ این افراد بدون کنکور جذب می‌شوند